חדשות הבית

ביטאון הלוחם
גיליון מס' | 279

מוזמנים לצפות בגיליון הלוחם החגיגי לראש השנה

הקש/י על התמונה כדי לדפדף בעיתון באופן וירטואלי

קרן נכי צה"ל ZDVF
אגודת הידידים בישראל
אגודת הידידים בישראל
תרמו לאירגון
תרמו לארגון נכי צה"ל
ארגון נכי צה״ל
בואו עשו לנו לייק בפייסבוק

סדנת שוקולד בזום

14 אוקטובר

יום חמישי 22.10.20 | 17:30

בהנחיית: ניר שבתאי
שף קונדיטור במלונות הרודס, ישרוטל ודן

בסדנה נלמד ונכין טמפרור שוקולד, מקופלת, מדיאנטיס, טראפל שוקולד ואגוזים, טבלאות שוקולד

רשימת חומרי גלם וציוד – סדנת שוקולד זום
חומרי גלם:
1 ק”ג שוקולד מריר / חלב/ לבן (לבחירת המשתתף)
90 גרם שוקולד חלב
25 גרם שוקולד מריר
100 גרם מחית נוגט (כוס)
80 גרם אגוזי לוז (חצי כוס)
50 גרם אגוזי מלך (חצי כוס)
50 גרם פיסטוק קלוף (חצי כוס)
50 גרם קקאו (כוס)
ציוד:
ניירות אפייה
שקי זילוף

פרטי התקשרות ודרכי הגעה

שמואל ברקאי 49, אפקה, (בית הלוחם) תל־אביב , ת.ד. 39262
03-6461633/96
03-6416632
צור קשר